TEAM

CONNECT, INNOVATE, CREATE. Creatieve freelancers werken samen aan innovatieve projecten. De volgende expertises zijn vertegenwoordigd: fotografie, sociale media, ideation, social netwoking, digital marketing, UI en UX design, webdesign, IT management, marketing, film, graphic recording, zakelijk interieur design, teksten, SEO en content strategie, film en voice over, conceptontwikkeling.

Meer weten? Voor algemene vragen kunt u direct CONTACT opnemen. Ook is het mogelijk om je vraag direct online te stellen aan een Creatieve Expert naar keuze via het formulier: VRAAG DE EXPERT.

Letty Verhoeve | UI/UX design en webdesign
www.creativenatives.nl
letty at creativenatives.nl
+31 6 2973 1970
portfolio > 
User Interface Design | User Experience Design | Social Networking
Overzicht bij complexe interactie! 

Naast oprichter van Creative Natives ben ik tevens freelance UI en UX designer. Ik ontwerp applicaties, software en responsive websites voor PC, tablet en mobiel voor verschillende groepen gebruikers. Voor mij is het een plezierige uitdaging om complexe functionaliteiten op een intuïtieve en gebruikersvriendelijke manier inzichtelijk te maken voor iedere doelgroep.

Indien u geïnteresseerd bent in een nieuw design van uw applicatie, software of website mail of bel haar dan met de vraag voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

If we want users to like our software or application we should design it to behave like a likeable person: respectful, generous and helpful. — A. Cooper

 
PORTFOLIO >

Letty Verhoeve

Sal Stam | tekstschrijver
http://www.salstam.nl
info at salstam.nl
+31 6 41 27 61 52
 Sal Stam is tekstschrijver. Je kunt je zo gek niet bedenken of hij weet het wel in woorden te vangen. Van webteksten tot nieuwsbrieven, brochures, vakbladartikelen en persberichten. En dat is nog maar een kleine greep. Teksten die staan als een huis, compleet zijn en bovenal helder.

Schrijven is voor Sal veel meer dan een pen oppakken. Het is ook meedenken. Kijken, horen en aanvoelen waar behoeftes liggen, waar bedrijven en organisaties tegenaan lopen in hun communicatie, om vervolgens een vertaalslag te maken voor doelgroepen die voor hen interessant zijn.
 
Willemijn Lambert | graphic recorder
LinkedIn | Willemijn Lambert
willemijn at creativenatives.nl
+31 6 2122 4612
Met ruime ervaring in het faciliteren van gesprekken en het begeleiden van creatieve sessies legt Willemijn zich in haar huidige werk toe op Visual Facilitation en Graphic Recording. Op haar Graphic Recordings brengt ze de essentie van een meeting, workshop of conferentie in beeld. Een Graphic Recording combineert korte steekwoorden met kleine visualisaties in een grote tekening. De voordelen van een Graphic Recording zijn enorm: het bevordert het zien van het grote plaatje in al zijn complexiteit en het zet mensen vaak aan tot het bedenken van creatieve en innovatieve ideeën. Een mooi resultaat is gegarandeerd!
 

 

Danielle Vermeij | Fotografie
www.daniellevermeij.com
danielle at creativenatives.nl
+31 6 5352 5636

Daniëlle Vermeij, is een fotografe die gespecialiseerd is in lifestyle-, interieur- en portretfotografie.

Een perfecte foto is voor haar een foto waarin jij jou verhaal en wens terug ziet. Deze foto tovert een glimlach op je gezicht, geeft je een trots gevoel en is een tijdloze herinnering voor het leven. Haar aanpak is persoonlijk, eerlijk, ongedwongen en onderzoekend. Je voelt je snel op je gemak, zelfs als je zenuwachtig bent. Haar foto’s zijn puur en naturel een tikje mysterieus altijd met respect voor de werkelijkheid.

Zij werkt graag op een locatie die past bij de sfeer van jou, jouw bedrijf of jouw product en maak gebruik van bestaand licht in combinatie met flitslicht. Zij is dankbaar als jij blij bent met het beeld dat zij voor je maakt.

Reggie Curiel | vertaler
www.vertaalweb.com
info @ vertaalweb.com
+31  6 46 18 77 91
Bij Vertaalweb.com staat de klant centraal. Het is de klant die het materiaal aanreikt die vertaald of geredigeerd dient te worden. Gaat het om een website dan is het meestal dat deze op een bepaalde manier uitgedragen moet worden. In overleg met de klant kan de juiste toon gezocht en bepaald worden.

Gedreven taal aficionado 
Overtuigd van de noodzaak om duidelijk taalgebruik onder alle omstandigheden te prefereren. Vertaalweb biedt u duidelijke (ver)taaldiensten op maat en toegespitst op uw specifieke doelgroep.
 
Ron Simon | Marketing | Startups
www.publicandprivate.nl
info at creativenatives.nl
+31 6 4145 3997
Met het initiatief StartUp Den Haag wil ik starters en startups helpen en begeleiden op het gebied van marketing, branding en communicatie. Maar ook in de zoektocht naar investeerders. Met StartUp Den Haag beoog ik een broedplaats van dynamiek, inspiratie, innovatie en creativiteit. Een plek waar mensen elkaar opzoeken, kennisdelen en elkaar inspireren. 
 

 

Pamela van der Wal | stemacteur | voice over
www.pamelavdwal.com
pamela at creativenatives.nl
+31 6 5359 3522
Pamela van der Wal - Stemacteren levert een jonge, beschaafde, neutrale stem voor oa bedrijfsfilms, documentaires, luisterboeken, e-learning, animaties, radio & TV commercials, voice response systemen, games, jingles. 

Ook voor Engelse, Duitse en Vlaamse teksten.  Schrijven en/of aanpassen van script mogelijk.  Levering audiobestanden in diverse formats vanuit een volledige professionele opname studio. Desgewenst op uw opname locatie. 

Tevens bemiddeling bij andere voice-over stemmen. Voor iedere productie de juiste toon en dynamiek. Met een professionele stem tilt u uw project boven vele anderen uit.
 
Andrew Brady | 3D

www.abcreative.nl
andy@creativenatives.nl
+31 6 4560 0486

  •  AB Creative is a design & visualisation studio based in The Hague, active in the digital production of anything 3-d, whether full multi-media presentations or concept sketches often leading to computer models and animation.
  • AB Creative produces great computer-generated animation for sales and marketing campaigns and for business-to-business presentations. 
  • Animation allows you to show things that video can't: you can get inside a product, explain something very small or very large, or simplify for clarity. 
  • AB Creative can produce a movie of a design that's still on the drawing board, showcasing its features in an easy-to-understand way and allowing you to start your marketing early. The only limit is our imagination and experience - and we've got plenty of that!
  • AB Creative also more recently makes mobile apps and games. Whatever we do, it'll be carefully designed to fit your brief and your budget.
 
Liesbet Rabbinge | zakelijk interieur ontwerper
www.liesbetrabbingeinteriors.com
info at creativenatives.nl
+31 6 28528713
Liesbet is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en ontwerp voor professionele ruimtes en stands. De interactie tussen de gebruiker en de omgeving staat hierbij centraal. De ruimte moet daarom mooi zijn, interessant, leuk of (extra) functioneel. Liesbet maakt graag een ontwerp van uw kantoor, praktijkruimte, stand of schoolinterieur.

Haar ervaring heeft zij opgedaan bij verschillende ontwerpbureaus gericht op de professionele markt. Bij de realisatie van een project maakt zij gebruik van een uitgebreid netwerk van interieur- en standbouwers, meubelmakers en leveranciers. 

Zij helpt u graag bij het creëren van een ruimte die de gebruiker uitdaagt zodra hij naar binnen stapt.
 
Patrick Hochstenbach | Illustrator
https://hochstenbach.wordpress.com/
Patrick . Hochstenbach at gmail . com

Cartoon Artist and  Illustrator
Patrick Hochstenbach is a digital architect at Ghent University Library, cartoon artist and  illustrator living in Brugge, Belgium.
 

Verhoeve